top of page

The best sleddog photographer 2019

Dit jaar is er een extra bokaal te winnen voor de fotografen namelijk:

The best sleddog photographer 2019

Deze bokaal word uitgereikt na verkozen inzendingen van de vakjury.

Hoe je deze bokaal kan winnen is heel simpel. Na de Kivo Kempentrail heeft u tot 2 november 2019 de tijd om de mooiste foto die u gemaakt heeft tijdens de Kivo Kempentrail 2019 op te sturen naar de webmaster. Deze zal geplaatst worden op de website van de SSC-NL, daarna zal de vakjury de mooiste foto uitkiezen en uitleg geven waarom deze foto het mooist is. 


The best sleddog photographer 2019 is niet zomaar een titel, de foto’s worden beoordeeld door de beste hondenfotograaf ter wereld namelijk Monica van der Maden uit Rijen. 

Monica die onder de naam ‘MoNoa Photography’ fotografeert heeft in 2018 de categorie, oude honden, de wereld titel veroverd. 

Dit jaar werd Monica in drie categorieën de beste hondenfotograaf van de wereld namelijk in de categorieën puppy’s, spelende honden en oude honden. De prijs van dit jaar is extra bijzonder, Monica is namelijk de eerste fotograaf die twee jaar achter elkaar heeft gewonnen.

Wij zijn blij dat Monica in onze jury zit, nu is het aan de fotografen om hun mooiste foto in te sturen.95 weergaven0 opmerkingen

Comentários


Sledehonden
Sport Club Nederland

Doelstelling van de SSC-NL is de sledehondensport te bevorderen, in de ruimste zin des woord. 

IFSS logo ssc-nl sledehonden oranje.png
bottom of page