top of page

Einde IFSS WK...En toen was het IFSS WK in Bessans alweer ten einde.

We kunnen terug kijken op een week met bijzondere en verrassende wendingen. Al met al hebben we een WK achter de rug met veel (persoonlijke) successen!

Marjolein Bil, vandaag de hekkensluiter in de 2-honden klasse skijoring, die 5 minuten sneller over het zware parcour was, dan dat ze gedacht had. Dit leverde haar een 7de plaats op.

Stefan Donker, die door een beslissing vanuit de organisatie, wat door het wegvallen van de derde dag behoorlijk in zijn nadeel uitpakte en hem zijn eerste plaats kostte, toch nog zilver wist te pakken in de 6-honden klasse.

Roderick Glastra, die tobte met niet fitte en niet etende honden, de 2de dag met 6 lopende honden ipv 8 over de finish kwam en hiermee zijn eerste plaats af moest staan, maar toch een mooie 3de plaats vast kon houden!

Rob Mossinkoff, die de tweede dag tijdens de race merkte dat het met 1 van zijn honden niet goed ging, wat een maag afsluiting leek te zijn maar achteraf gelukkig niet het geval was. Dit kostte hem helaas wel zijn 6de plaats.

Bartjan Nieuwerf, die zonder enige tegenslag het WK heeft kunnen lopen en met zijn 6-honden team een trotse 8ste plaats heeft bemachtigd.

'Team Hollande' komt dus naar huis met een bronzen en een zilveren plak, waar we onwijs trots op zijn! Alle volgers bedankt voor jullie steun de afgelopen week, geeft een goed gevoel om te weten dat er zo wordt meegeleefd vanuit het thuisfront!

Dank je wel Anita voor de leuke stukjes die je aangeleverd hebt tijdens dit WK zodat de thuis blijvers toch op de hoogte waren van de gebeurtenissen in Bessans ;)74 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Sledehonden
Sport Club Nederland

Doelstelling van de SSC-NL is de sledehondensport te bevorderen, in de ruimste zin des woord. 

IFSS logo ssc-nl sledehonden oranje.png
bottom of page