top of page

Nieuwsbrief SSC-NL 13-10-2021

Beste Leden,


Hierbij een korte nieuwsbrief met de volgende onderwerp en:


1. Kivo Kempentrail

2. DID nummer aanvraag IFSS

3. ESDRA

4. Wedstrijdverslagen en verhalen


1) Kivo Kempentrail

Op 30 en 31 oktober organiseren we vanuit SSC NL de Kivo Kempentrail 2021. We zijn blij dat we alle vergunningen binnen hebben om ons twee daagse evenement door te laten gaan. Hopelijk een mooie start van een prachtig seizoen met veel wedstrijden en mooie resultaten. De Kivo Kempentrail wordt dit jaar iets anders, maar zeker niet minder gezellig. We hebben geen grote tent en tombola, maar wel een foodtruck festival en een fotowedstrijd en nu al super veel gezellige mensen die komen.

Schrijf je nu nog in!! klik hier


2) DID nummer

Als je wilt deelnemen aan de wedstrijden van de IFSS, zoals het WK sneeuw 2022, World cups en of de European cups moet je lid zijn van SSC NL en heb je een DID nummer nodig. Mocht je een DID nummer willen, geef dit dan voor 20 oktober 2021 door aan sscnl.bestuur@gmail.com


Zie HIER voor meer informatie


3) ESDRA

De ESDRA zou in oktober 2021 een EK dryland houden in Italië, maar na lange tijd niks van zich te laten horen hebben we op 3 oktober bericht gehad dat het EK definitief afgelast is. Op zondag 7 november is er een online Congres waar de sport coördinator, Marjolein Bil, bij zal zijn om te discussiëren over de verdere toekomst van de ESDRA.


4) Wedstrijdverslagen en verhalen

We willen graag onze website en facebookpagina wat dynamischer maken, door geregeld mooie verhalen van onze leden te plaatsen. Heb je een mooie wedstrijd of een training gedraaid die je graag wilt delen, geef dat aan ons door, dan geven we je een mooi plekje op de website. De sport coördinator zal gedurende het seizoen leden actief vragen hun verhaal op papier te zetten .



Met sportieve groeten,

Bestuur SSC NL



99 views

Sledehonden
Sport Club Nederland

Doelstelling van de SSC-NL is de sledehondensport te bevorderen, in de ruimste zin des woord. 

IFSS logo ssc-nl sledehonden oranje.png
bottom of page