top of page

Als u lid word van de sledehonden sport club, de SSC-NL, word u eerst aspirant lid, u kunt daarna volledig lid worden als u aan de volgende eisen hebt voldaan.

In 1 seizoen 3 officiële sneeuwwedstrijden gelopen hebt.

Ten minste één jaar betalend aspirant-lid te zijn geweest, mits zij binnen het laatste geëindigde wedstrijdseizoen(1)  ten minste drie sneeuwwedstrijden hebben gelopen, met minstens 2 gefinishte dagen, (2) OF een meerdaagse wedstrijd met tenminste 6 etappen, (3) OF een  lange afstands wedstrijd van minimaal 160 km.

Het aspirant lid heeft minimaal 4 jaar betaald en in die 4 jaar minimaal 4 karrenwedstrijden en 4 sneeuwwedstrijden gelopen.

Een (asp.) lidmaatschap kost €57,- per jaar (eenmalige inschrijfkosten zijn €12,-), elk verder lid binnen een gezin betaald voor een gezinslid €12,- per jaar. 

 

Wilt u lid worden stuur dan een mailtje naar sscnl.bestuur@gmail.com

Lid worden en lid af worden:

SSC NL wilt een stabiele club zijn, die leden heeft die zich verbonden voelen aan de club. Daarom hebben we regels mbt het lidmaatschap. We moeten met elkaar werken aan een stabiele toekomst. Daarom zijn de regels rondom het lidmaatschap aangepast. Als leden zich afmelden of niet betalen en dus lid af zijn kunnen ze 3 jaar niet opnieuw lid worden en dus niet naar kampioenschappen. 

Sledehonden
Sport Club Nederland

Doelstelling van de SSC-NL is de sledehondensport te bevorderen, in de ruimste zin des woord. 

IFSS logo ssc-nl sledehonden oranje.png
bottom of page