top of page

KIVO Kempentrail

De KIVO Kempentrail 2023 is helaas geannuleerd ;-(

 

Helaas moeten we de Kivo Kempentrail 2023 - IFSS World Cup CANCELLEN.

 

De sledehondenwedstrijd gaat dit weekend niet door ivm de weersomstandigheden.

Het terrein is niet toegankelijk, er is teveel regen gevallen. We waren in de hoop dat het tussendoor nog een keer droog zou zijn, maar de voorspellingen blijven alleen maar regen en er is dus geen kans dat het droger wordt. Zie foto’s van het terrein en ook de trail. De trail is dusdanig nat dat het ook niet meer verantwoord is, maar het grootste probleem is dat we de stake out niet opkomen.

 

We vinden het heel vervelend, zeker omdat we graag samen met jullie een fantastich weekend wilden neerzetten, als laatste keer op deze locatie.

 

Iedereen die is ingeschreven krijgt de komende dagen een email met uitleg. Het inschrijfgeld zal netjes worden terug betaald. Geef ons even de tijd om dit te regelen.

 

Bedankt voor jullie begrip.

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

BREAKING NEWS

Unfortunately, we have to CANCEL the KIvo Kempentrail 2023.

The sled dog race will not take place this weekend due to weather conditions. The site is not accessible, too much rain has fallen. We were hoping that it would be dry again in between, but the forecasts remain only rain and there is no chance that it will become drier. See photos of the site and also the trail. The trail is so wet that it is no longer safe, but the biggest problem is that we cannot reach the stake out.

 

We find it very annoying, especially because we wanted to have a fantastic weekend with you, the last time at this location.

Everyone who is registered will receive an email with an explanation in the coming days.

 

The registration fee will be promptly refunded. Please give us some time to arrange this.

Thank you for your understanding.

IFSS World Cup Race KIVO KEMPENTRAIL 2023
IFSS World Cup Race KIVO KEMPENTRAIL 2023
Wanneer
17 nov 2023, 13:00 – 19 nov 2023, 17:00
Waar
Veldhoven,
Hoogeloonsedijk 21, 5507 RM Veldhoven, Nederland

Waarom heet de wedstrijd KIVO Kempentrail

De Kivo Kempentrail wordt zo genoemd omdat KIVO PETFOOD eigenaar Cor van Loon vanaf de oprichting van de wedstrijd zo'n 30 jaar geleden de Sledehonden Sport Club Nederland een warm hart toe droeg. De Kivo Kempentrail is uitgegroeid naar een groot begrip in de sledehonden wereld mede door de samenwerking met Kivo Petfood.

Cor van Loon is in 1986 in het schuurtje van zijn schoonvader Bert in de Schoolstraat in Veldhoven in loondienst getreden. In 1990 nam Cor van Loon Kivo Petfood over en bouwde dit verder uit. Kivo Petfood kreeg steeds meer verkooppunten, zelfs door de hele Benelux heen!

 

Tegenwoordig staat er een bruisend productiecentrum in een stadje vlakbij Eindhoven waar de kleinkinderen van Opa Bert aan het roer staan. Ze denken vaak terug aan hun opa en vergeten nooit de ambacht en authenticiteit die hij in de producten stopte. Deze twee essentiële ingrediënten staan steevast bovenaan de recepturenlijst. Alle producten worden nog steeds met veel kennis over het carnivorenbestaan geproduceerd.

 

Het assortiment is flink uitgebreid maar in elk product zit dezelfde denkwijze als die van hun opa: een eerlijke en natuurlijke voeding zonder fratsen. Iets wat tegenwoordig helaas niet meer zo vanzelfsprekend is. Zij zijn hier trots op en delen dit graag met iedereen die om honden en katten geeft.

Wij van de SSC-NL zijn ook trots dat wij de naam Kivo Kempentrail mogen dragen en dat de huidige eigenaren Esmee en Rick van Loon na al die jaren nog steeds achter onze staan club staan.

 

Voor meer informatie over de producten van Kivo Petfood klik hier.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.png

Sledehonden
Sport Club Nederland

Doelstelling van de SSC-NL is de sledehondensport te bevorderen, in de ruimste zin des woord. 

IFSS logo ssc-nl sledehonden oranje.png
bottom of page