Sledehonden
Sport Club Nederland

Doelstelling van de SSC-NL is de sledehondensport te bevorderen, in de ruimste zin des woord. 

TeamNL is hét sportteam dat Nederland in de winter vertegenwoordigt op internationaal topniveau. Van canicross tot sledehondensport. Het zijn de allerbeste sporters die aanwezig zijn op EK’s en WK’s. Eén sportteam met één ambitie: Nederland vertegenwoordigen op de dryland en snow wedstrijden.

Team NL Sledehonden Sport Club Nederland

TEAM NL

Wie is Sanne Visser

Sanne is 29 jaar en woonachtig in Eesveen. Vanaf haar 24e levensjaar is Sanne begonnen met de sledehondensport. Onder de teamnaam Dogscooter team Power and Speed by Paws and Feet zal Sanne meedoen in de DS1 klasse op het IFSS Europees Kampioenschap, gehouden in Leipa, Duitsland. Gesteund door alle vrienden zal Sanne haar uiterste best doen met haar hond om het hoogst mogelijke te bereiken op dit kampioenschap.

Sanne Visser

Wie is Rob de Bruin

Rob is 53 jaar en woonachtig in Well. Vanaf zijn 42e levensjaar is Rob begonnen met de sledehondensport. Onder de teamnaam DutchRacingDog zal Rob meedoen in de Bikejøring klasse op het IFSS Master Dryland gehouden in Leipa, Duitsland. Gesteund door European Pet Pharmacy Nederland zal Rob zijn uiterste best doen met zijn honden om het hoogst mogelijke te bereiken op het WK.

Rob de Bruin

Wie is Edward Geertse

Edward is 37 jaar en woonachtig in Kwadendamme. Vanaf zijn 29ste jaar begonnen met de sledehondensport. Edward zal meedoen in de klasse Canicross mannen Elite op het IFSS Europees Kampioenschap gehouden in Leipa, Duitsland. 
Edward zal na zijn trainingsstage in Portugal zijn best doen met zijn hond Finn om het hoogst mogelijke te bereiken op dit kampioenschap. Edward is van origine een loper uit de atletiek.

Edward Geertse

Wie is Stefan Donker

Stefan is 34 jaar en woonachtig in Veldhoven. Vanaf mijn 11de levensjaar ben ik begonnen met de sledehondensport. Onder de teamnaam Tartok Speed zal ik meedoen in de 6 honden klasse op het IFSS Europees Kampioenschap gehouden in Leipa, Duitsland. Gesteund door door het hele Tartok Speed team, dit is iets wat we als gezin (Ilse en dochter Zohra) doen, samen met onze roedel van 14 honden. Wij zullen ons uiterste best doen met onze honden om het hoogst mogelijke te bereiken op dit kampioenschap.
De afgelopen jaren is het in de sneeuw redelijk gelukt om met de beste mee te doen. Het dryland kampioenschap is iets anders, maar we gaan onze training aanpassen om ook op dit kampioenschap hoge ogen te gooien. 

Stefan Donker

Wie is Ard van Dijk

Ard is 52 jaar en woonachtig in Assendelft. Vanaf zijn 48e levensjaar is Ard begonnen met de sledehondensport. Daarvoor al wel met canicross/dogscooter en bikejoring bezig.
Ard gaat meedoen in de 4 hondenklasse op het IFSS Europees kampioenschap dryland gehouden in Leipa, Duitsland. Gesteund door Jessica, zijn vrouw en tevens handler, zal Ard zijn uiterste best doen met zijn honden om het hoogst mogelijke te bereiken op het EK.

Ard van Dijk

Wie is Marjolein Bil

Marjolein is 36 jaar en woonachtig in Kwadendamme. Vanaf haar 29e levensjaar is Marjolein begonnen met de sledehondensport. Marjolein zal meedoen in de 4 hondenklasse en bikejoring op het IFSS Europees Kampioenschap gehouden in Leipa, Duitsland. Gesteund door Happy Dog zal Marjolein haar uiterste best doen met haar honden om het hoogst mogelijke te bereiken op het EK.

Marjolein Bil

Wie is Femke Schuurman-MeeusenFemke

Femke is 36 jaar en woonachtig in Heteren. Vanaf haar 29ste levensjaar is Femke begonnen met de sledehondensport. Onder de teamnaam “Dogscooter Team Power and Speed by Paws and Feet” zal Femke meedoen in de dogscooter 1 hond klasse op het IFSS Europees Kampioenschap gehouden in Leipa, Duitsland. Gesteund door PalaMOUNTAINS zal Femke haar uiterste best doen met haar hond Nico om het hoogst mogelijke te bereiken op dit kampioenschap.

Schuurman 1.jpg